IB&O als opdrachtgever

IB&O Infra Bouw en Offshore heeft plaats voor ZZP Timmerlieden, Stratenmakers, Grondwerkers en Oppermannen!

IB&O PROFESSIONALS dat zijn de mensen die bij IB&O werken! Met veel oog voor deze veelzijdige sectoren, streeft IB&O naar kwaliteit en duurzaamheid in haar relatie met medewerkers en opdrachtgevers. Met een landelijk dekking van opdrachtgevers is IB&O in staat om in het gehele land vaktechnisch personeel te matchen met haar opdrachtgevers. Of je nu Timmerman, Stratenmaker, Grondwerker of Opperman, of een helpende hand i.v.m. slopen//opruimen e.d. werkzaamheden bent.

IB&O zoekt continu vakbekwame mensen die trots hun steentje bijdragen aan de realisatie van diverse projecten, door het hele land. 

Voor diverse projecten door het gehele land zijn wij op zoek naar vakbekwame werklieden!!!

Werkzaamheden Stratenmaker:

Functie eisen Stratenmaker

Werkzaamheden Timmerman

Alle voorkomende timmeropdrachten: Nieuwbouw/Renovatie etc.

Functie eisen Timmerman

Jij, als vakbekwame onderhoud timmerman allround, hebt aantoonbare ervaring in het bouwkundig onderhoud en bent op zoek naar vast werk voor 40 uur per week. Als je een vakdiploma hebt dan wordt dit gewaardeerd, maar ervaring als timmerman in het onderhoud bij een aannemer of een bouwbedrijf vinden wij veel belangrijker.

Werkzaamheden Opperman

Als opperman stratenmaker verricht je alle voorkomende werkzaamheden die verband houden met bestratingswerkzaamheden, zoals het grondwerk en het aanvoeren van stenen, blokken en trottoirbanden. De opperman sorteert handmatig het materiaal voor de stratenmaker en voert dit aan. Ook veegt de opperman de voegen vol zand en trilt of stampt de bestrating vast. Andere taken zijn het opbreken van de bestrating, egaliseren, op maat hakken van stenen of tegels en het stellen van banden en kolken en andere voorbereidende werkzaamheden voor de stratenmakers.

Functie eisen Opperman

Een betrouwbare opdrachtgever

Als specialist kent IB&O zijn markt. Een aantal certificeringen en normen garanderen bovendien dat IB&O volgens alle van toepassing zijnde regels en wetten te werk gaat.

ZZP iedere week na facturering wordt je direct uitbetaald!!!

IB&O benut altijd de kwaliteiten die een medewerker in zich heeft. Ben je breed inzetbaar, dan zal dit zich vertalen in uiteenlopende werkzaamheden bij onze opdrachtgevers.

Met goede begeleiding zorgt IB&O ervoor dat je op de juiste plaats bent en stellen we vast of er behoeftes zijn bij de verschillende partijen.

Een laagdrempelige organisatie. IB&O is een platte organisatie waar de mens voor op staat en een directe partner van haar opdrachtgevers is. Dit is terug te vinden in onze bedrijfscultuur en draagt bij aan een goede samenwerking.

Werk je graag binnen, in of aan de buitenruimte, ben je gemotiveerd, flexibel en ben je in bezit van de juiste kwalificaties? Twijfel niet en solliciteer.

Dit kan per email naar recruitment@infrabouwenoffshore.nl Voor info kan je bellen naar: Angelique 0638439910 / Jack Verboon 0613242642.